Çalışmalarda artık son noktaya gelinerek kısa bir süre içerisinde sanayicilerimizin doğalgaz talepleri karşılanmaya başlanacak. Böylelikle yıllardır sanayicilerimizin en önemli problemlerinden biri daha çözüme kavuşturulmuş olacak.   
  Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde geçtiğimiz Haziran ayı sonu itibari ile başlayan doğalgaz hattı döşemelerinin bir hafta sonra biteceği ve gaz verileceği bildirildi. Bu anlamda tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar son hızla devam ediyor.



“YILLIK 15 MİLYON TL TASARRUF SAĞLAYACAKLAR”
  Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz gelmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgemiz ilçemizin can damarı olan bir yer ve burada faaliyet gösteren yatırımcı firmalarımız uzun süredir doğalgaz bekliyordu. Organize Sanayi Bölgesinde bir türlü çözülemeyen doğalgaz sorunu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri sonucunda artık hayata geçiyor. Doğalgaza kavuşmak için gün sayan Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren yatırımcılarımız Eylül ayı sonu itibariyle doğalgaz kullanmaya başlayacak. Mevcut yatırımcılarımızın yıllık 15 milyon TL tasarruf sağlayacağı doğalgaz kullanımı, Fatsa Organize Sanayi Bölgesini yatırım açısından avantajlı duruma getirecek. Bu da ilçemizde faaliyet gösteren yatırımcılarımız açısından çok önemli bir tasarruf rakamı. Yıllardır çözülemeyen doğalgaz sorununun kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlayan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e bir kez daha saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim