Barbaros Caddesi’nden başlayıp Atatürk Caddesi’nden devam eden baskı betonlu kaldırım çalışmasının Mazlum Sokak’ta tamamlanacağı bildirildi. Kaldırım çalışması 750x2 çift taraflı bin 500 metre uzunluğunda yapılıyor.  Bir hafta önce başlayan kaldırım çalışmasının hava şartları da göz önünde bulundurularak 10 gün içerisinde tamamlanacağı ifade edildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinden alınan bilgiye göre Atatürk Caddesi’ndeki kaldırım çalışmasından önce Pazar sokakta 400 metre, Sevgi ve Hamlık Caddesi arasında da bin 200 metrekare çalışma yapıldığı öğrenildi.


 Atatürk Caddesi’ndeki çalışmanın tamamlanmasından sonra Fiskobirlik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Gür Sokak, Süleyman İnkur Caddesi, Garak Sokak ve Elekçi Sokak’ta da baskı betonlu kaldırım çalışmasının yapılacağı bildirildi.
  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ilçemiz ile ilgili çalışmaların koordineli bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Asfalt çalışması tamamlanan yollarımızda baskı betonlu kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve tüm ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim