Fatsa Belediyesi’nin Geyikçeli mahallesine Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yaptığı kauçuk zeminli çocuk oyun parkı çocukları eğlence kaynağı oldu.
“BU YIL 10 YENİ ÇOCUK PARKINI DAHA HİZMETE SUNACAĞIZ”
Belediye olarak yatırımları daha çok çocuk ve gençlere ayırdıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geleceği güvence altına almanın yolunun sağlıklı ve güvenli ortamlarda genç nesiller yetiştirmektir. Fatsa’mıza göreve geldiğimiz günden bugüne, sokaklarımızın en güzel aksesuarı olan 16 çocuk parkı yaptık. 36 parkımızı baştan aşağıya yenileyerek modernizasyonunu gerçekleştirdik. Bu yıl ise 10 yeni çocuk parkını daha hizmete sunacağız. Yarınımızı emanet edeceğimiz evlatlarımız için her alanda hiçbir engel tanımadan hizmet etmeyi sürdürürken tek beklentimiz çocuklarımızın güvenli ve konforlu alanlarda oynamaları, içten bir gülümseme ve mutluluğudur. Geyikçeli çocuk oyun parkı da bunlardan biri. Çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
“ÇOCUKLARIMIZ ÇOK SEVİNÇLİ”
Geyikçeli mahallesi Muhtarı Burhan Çavlı ise Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı İzzet Gündoğar’a teşekkür ederek, “Çocuklarımız yeni yapılan parkta eğlenceli zaman geçirerek bir anlamda pandemi süresince evlerde geçen zamanların stresini atıyorlar. En kısa zamanda inşallah basketbol potalarımız, voleybol direk ve filelerimiz ve fileli kale direklerini çocuklarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim