Fatsa Anadolu Lisesi Atatürk Konferans Salonunda “Gençlerle Başbaşa” isimli söyleşiye katılan İletişim Uzmanı Eğitimci Fatih Akbaba gençlere süreli okuyarak ve araştırarak eğitimlerine devam etmelerini önerdi.
Programa Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Terme Cumhuriyet Savcısı Mert Fatih Doğan, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve öğrenciler katıldı.

“BİZ GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen “Aile Okulu” Projesinde İletişim Uzmanı Eğitimci Fatih Akbaba’nın sunmuş olduğu “Gençlerle Baş başa” konulu konferansın açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerimizin eğitim, kültür ve sosyal alanlardaki gelişimi bizler için özel bir önem ve öncelik taşımaktadır. Gençlerin kültürel birikimlerinizi artırma, düşünce ufuklarınızı geliştirmek için eğitim, kültür ve sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. Ortak amacımız geleceğe ışık tutan ışıl ışıl gençler yetiştirmek. Gençlerle birlikte olmak her zamanki gibi harika. Biz gençlerin hep yanınızdayız.” dedi.

“GENÇLERİN HİÇ BİR ŞEYDEN KORKMALARINA GEREK YOK”

İletişim Uzmanı Eğitimci Fatih Akbaba öğrencilerin oldukça beğendiği konferansı sonrası yaptığı açıklamada, “Fatsa Anadolu Lisesi çok bereketli bir okul gerçekten çok güzel isimler ortaya çıkartıyorlar. Ülkemize hizmet eden insanlar var. İnşallah bir gün gün gelecek buradan mezun olan gençler ileride başarılı işlere imza atacaklar. Bu vesileyle bu öğrencilerle ve bizleri bir araya getiren Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimize okumalarını ve araştırmalarını tavsiye ediyorum, sorgulamalarını tavsiye ediyorum, duyarak değil öğrenerek aynel yakin ilmel yakin hakkal yakin görerek bunları öğrenmeleri gerekir, keşfetmeleri gerekir. Bir de yaşamın içerisinde o cesareti hep içerisinde taşısınlar. Konforları bıraksınlar biraz daha kendini hayata adasınlar diye söylüyorum. Hiçbir şeyden korkmalarına gerek yok çünkü hayat bize verilmiş en büyük hediye. Bu hediyeyi almamak için sadece ve sadece kör olmak gerekiyor dolayısıyla manevi gözü açık olan cesareti olan her gencin alması gereken bir dünyada yaşamı vardır o yaşam bu gençlerle ve çok daha değerli ve güzel. Bizim onlarsız biraz ayaklarımız sağlamgitmiyor galiba.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim