Filmin başröl oyuncusu Melis Babadağ, filmde ilişkilerin farklı türlerinin olduğuna değinerek, “Çok mutluluk verici geldiğimiz için çok mutluyuz çok özlemişiz sabah yüzümüz gülüyordu Ordu’ya indiğimizden beri. Seyirci ile buluşmak da ayrı bir heyecan her zaman onlarla izlemek zaten zurnanın zırt dediği yer oluyor o yüzden heyecanlıyız mutluyuz. Filmi izleyenler bir sürü ilişki biçimi bulacaklar türlü türlü daha önceden birlikte olan ayrılanlar, evlenmek isteyenler, aşkı arayanlar, ilişkisi yıprananlar, yıpranmaması için çaba sarf edenler çok fazla ilişki türünün hikâyesini izleyecekler keyifli olacak” ifadelerini kullandı.

Filmin diğer başrolü Keremcem de iki buçuk yıl sonra Ordu’ya tekrar gala için geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İki buçuk yıl sonra Ordu’ya geldik yine ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ için ben çok özlemişim bütün ekipte öyle uçaktan indiğimiz andan itibaren havasını özlemişiz öncelikle sonra insanını sonra yemeklerini tabi ki ve ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ bizim için iki buçuk sene sonra yine bir heyecan yaratıyor hepinizi bekliyoruz filmimize. Maske zorunluluğu da kalktı pandemi gerçek bitmiş gibi davranıyoruz tabi ki azaldı ve ben gidiyorum sinemaya özlendiğini de biliyorum.” şeklinde konuştu.

Sera Tokdemir de “Çok heyecanlıyız hepimiz filmimiz ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ Ordu’da bir aşk olduğu için Ordu çağırdı biz geldik. Biz Ordu halkına da çok teşekkür ediyoruz yapımcımız Cesur Taş’a ve Altaş ailesine de çok teşekkür ediyoruz. Film setinden ziyade tatil köyü kıvamında bir set yaşattıkları için Ordu halkına da çok teşekkür ediyoruz bizleri bağırlarına bastıkları için.” dedi.

Özgün Çoban, “Gerçekten ülkemiz o kadar güzel ki doğal güzellikleri o kadar hayran bıraktırıcı ki Ordu’da o güzel illerimizden bir tanesi. Burada özellikle bu filmi çekmek inanılmaz güzeldi. Çok güzel ağırlandık ve çok mutluyuz şimdi seyirci ile buluşma zamanı bakalım seyirci de bizim kadar heyecanlanacak ve sevecek mi? Umarım seversiniz.” diye konuştu.

Cem Zeynel Kılıç, “Acayip bir kalabalık var acayip bir ilgi var burada şaşırdım açıkçası. Biz burada Ordu’da filmi çektik sizin bu samimiyetiniz sıcaklığınız filme de yansıdıysa bence çok harika bir şey yaptık. Takdir de seyircinin” şeklinde konuştu.

Oyuncular röportajdan sonra galaya gelen seyirciler ile birlikte oynadıkları filmi izlediler. Haber: Derya Kara

Editör: TE Bilişim