Gerçekleşen ziyarete TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan ve Üyeleri katıldı. TOBB Ordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu, tarafından TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine okulun tanıtımını yaptı. Daha sonra okulu gezen üyeler okulun mevcut durumu ve geleceği hakkında istişarede bulundu.

Okulun Ordu’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan; “ Bugün üyelerimizle birlikte okulumuzu ziyarete geldik. Ordu’ya kazandırılan bu okul ilimizin gençlerinin önünü açacaktır. Bu okulda eğitim gören öğrencilerimiz sanayimizin lokomotifi olacaktır. Bundan sonraki süreçte bu okulun Ordu ekonomisine önemli katkıları olacağına inanıyorum. Bugün burada okulumuzun kütüphanesi için kitap kampanyası yapmaya karar verdik. İnşallah Bundan sonra TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu olarak okula olan desteklerimizi esirgemeyecek elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

Daha sonra, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gökhan Melikoğlu Ordu TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine ziyaretten dolayı teşekkürlerinim iletti.

Program toplu aile fotoğrafı çekimi ile son buldu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim