Ordu Üniversitesinde eğitim- öğretim hayatlarına devam eden ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde hizmet veren Evliya Çelebi Kız Yurdunda kalan öğrenciler ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile hasbihal eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gençlerin ihtiyaç, isteklerini ve sorunlarını dinledi. Notlarını aldı. Karşılarında Mustafa Genç’i gören üniversite öğrencileri mutlu oldular. Akşam saatlerinde yurdu ziyaret eden Genç, yemekhanede öğrenciler ile bir araya geldi. Hijyen standartları çerçevesinde gerekli denetlemeleri yaptı.

Ziyarette ortak kullanım alanlarını gezen İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak öğrenci yurtlarımızda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hizmetin aksamaması için ve gençlerimiz ile sürekli iletişim kurabilmek için haberli habersiz ziyaretlerimiz tüm tesislerimizde 7/24 saat devam edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın taşra teşkilatı olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin en iyi şartlarda topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizler için bir görevdir. Bu görevi de mesai arkadaşlarımızla birlikte aşkla yapıyoruz. Her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e teşekkür ederim.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim