Program Çamaş Şehit Şener Karadere İmam Hatip Orta Okulu’nda gerçekleşti. Öğrenciler ile bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Genç öğrencilerin ihtiyaç, istek ve taleplerini dinledi. İl Müdürü Mustafa Genç Çamaş Şehit Şener Karadere İmam Hatip Orta Okulu’nda eğitim gören Gençlerimiz için Spor vakti paylaşımı ile gençleri spor yapmaya davet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin akademik hedeflerinin yanı sıra sporla uğraşıyor olmaları bizleri sevindiriyor. Öğrencilerimizin daha fazla sportif aktivitelere katılabilmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Çamaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Spor Salonunu ziyaret eden Genç, İlçe Müdürlüğünde ve Spor Salonunda görev yapan mesai arkadaşları ile bir araya gelerek yapılan faaliyetleri ve planlanan uygulamalar hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim