Ziyarete Fatsa’da boks, kick boks, güreş, muay-thai, w-shu, karete, futbol, basketbol, voleybol, kano, badminton, tekvando, jimnastik, çim hokey ragbi, softbol, beyzbol, okçuluk, atletizm gibi 20 branşta spor yapan gençlerden birer temsilci katıldı. Ziyarette 12-25 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan 7. Turkish Open Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda Dünya birincisi olan Nazlıcan Parlakyıldız’da yer aldı.

Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin’in de öğrencilere eşlik etti.

“GENÇLERİMİZİN SPORTİF FAALİYETLERİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”

Ziyarette ilk olarak konuşan Fatsa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a gençlere yönelik sportif faaliyetlerinden desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada gençlerin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösterdiklerini belirterek, “Fatsa’mızın sosyal anlamda daha da gelişmesi, sporun tabana yayılması, daha fazla çocuğumuzun ve gencimizin sportif faaliyetlerden faydalanması için önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fatsa’mıza, bir adet İl tipi Gençlik Merkezi, 1 adet 500 kişi kapasiteli sentetik çim saha, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 3 tenis kortu, 8 adet basketbol-voleybol ve futbol halı sahası yapıyoruz. Yalıköy basketbol-voleybol sahası bitti. Diğerlerinin imalat yapım işleri devam ediyor. Fatsa’mızda ve şehrimizde gençlerimizin sporun çeşitli branşlarında şampiyonluk kazanması bizler için son derece gurur verici. Fatsa’mızda Dünya ve Türkiye Şampiyonu sporcumuz var. İnşallah gün geçtikçe bu şampiyonluklarımızın sayısı ve başarısı artacaktır. Tüm imkanlarımızla her zaman gençlerimizin yanında olmaya, daima sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim