İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’nın da katıldığı iftar yemeğinde gençlerle orucunu açan Başkan Kibar, gençlerle daha sonra çay eşliğinde koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gençlerle yaptığı sohbette gençliğin umudumuz ve istikbalimiz olduğunu belirterek, “Gençlerimizin gözlerinde gördüğümüz ışık bizi geleceğe dair daha umutlandırıyor. Sizler özel öğrencilersiniz. Sonuç olarak derslerinizde belli bir başarıya ulaşıp Fen Lisesinde eğitim görme hakkını elde etmeye hak kazandınız aynı zamanda Ordumuzun ilçelerinden yurdumuzun farklı illerinden ilçemize gelip ailenizin bizlere emanetsiniz. O yüzden sizler için yapabileceğimiz ne olursa gönül rahatlığı ile bizlerin kapısını aşındırabilirsiniz. Bizle bir alo demeniz, bir sosyal medya daveti göndermeniz bizim sizin sofranıza ortak olmamız bir araya gelmemiz açısından yeterlidir. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık eylesin, gönlünüze göre tercihler yapmayı gönlünüze göre eğitim ve meslek edinmeyi nasip etsin. Sizlerle tanışmaktan bu sofrada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze de bizlere böyle bir ortam hazırladığı için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya’ da Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a iftar programına teşriflerinden dolayı ve ilçedeki okullara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim