Eğitime; Ordu, Tekirdağ, Gümüşhane, Ağrı, Trabzon, Diyarbakır, Amasya, Şırnak, Kırıkkale, Erzurum, Bartın, Malatya, Bolu, Zonguldak, Samsun, Osmaniye, Çorum, Sivas, Yozgat, Rize, Kastamonu, Tokat, Giresun, Tunceli İl müdürlüklerinden Mühendis ve Veteriner Hekim unvanlı toplam 42 personel katıldı.

Gıda Kaynaklı Vakalar/Salgınlar konulu eğitimde; Gıda Kaynaklı Hastalıklara İlişkin Resmi Kontrol Prosedürü, Gıda Kaynaklı Vaka/Salgınlarda Numune Alma Esasları, Gıda Kaynaklı Salgınlarda HACCP Tetkiki, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Kaynaklı Vaka/Salgınlarda Alınan Numunelerin Laboratuvara Gönderme Esasları, Gıda Kaynaklı Vaka/Salgın Bildirimleri Değerlendirme konularında sunumlar yapıldı.   

Editör: TE Bilişim