Büyükşehir Belediyesinin ilçeye yaptığı devasa yatırımlara dikkat çeken Başkan Şanlıtürk, Gölköy ilçesinin makus talihinin Cumhur İttifakının ortaya koyduğu irade ile değişmeye başladığını söyledi.
Çalışmalar hakkında bilgiler ve rakamlar veren ve yapımına başlanacak olan projeleri sıralayan Başkan Şanlıtürk; “Bu güzide ilçemizin talihi yatırımlarla değişiyor. Gölköy Irmak çevre düzenleme projesi hazırlandı en kısa sürede yapımına başlanacak. Bunun yanı sıra Gölköy terminal binası projesi de hazırlandı terminalinde yapımına başlanacak. İlçe halkının beklediği Gasilhane binasının da aynı şekilde yapımına başlanacak” dedi. 
Gölköy kalesinin de turizme kazandırılacağını sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk, yapılmakta olan ve yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi; “Gölköy ilçemize Büyükşehir belediyesi yol ve sanat yapıları dahil 23 milyon liralık yatırım yapmış. Bunlar 47 km emisyon yol hizmete alındı. 6 km beton yol yapıldı. 9 km sıcak asfalt yapıldı. 62 km yol da konforlu hale getirildi. 
Tarımsal destekleme anlamında 254.523 TL destek sağlandı. Koyun, koç, kaz dağıtımı yapıldı. Çeşitli sebze fideleri dağıtıldı. Mavi yemiş ve Aronia fidesi, salep fidesi dağıtıldı. 41 km içme suyu hattı 9 km kanalizasyon hattı bir adet su alma yapısı iki adet içme suyu deposu yapıldı.
OSKİ, 14 milyon liralık yatırım yaptı. Ayrıca 5 milyon liralık yatırım devam ediyor. 26 km içme suyu yedi adet içme suyu deposu devam ediyor.”
Başkan Şanlıtürk, Ordu’nun bütün ilçelerinde aynı azim ve kararlılıkla yatırımların hız kesmeden devam edeceğini de belirterek, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde, Orduluların gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına da sahip çıkacağına inandığını belirtti. Haber Merkezi 

Editör: TE Bilişim