Gülyalı Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanan HES kodu anahtarlığı kısa sürede çoğu vatandaşın ilgisini çekti. Yapılan HES kodu anahtarlıkları vatandaşların günlük hayatta kafe, restoran, sinema salonu gibi pek çok yere girişlerini kolaylaştırdı.

Hem pratik hemde kolay taşınabilir olan HES kodu anahtarlıkları için Gülyalı Belediyesinin Whatsapp Derman Hattına Ad-Soyad, TC Kimlik No, HES kodundan oluşan bilgilerinizi göndermeniz yeterli.

Yapılan çalışma hakkında sosyal medya hesabı üzerinde paylaşımda bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “HES kodu uygulamasının ilk günlerini hatırlarsanız bilgilerini eline yazanlar, sırtına yapıştıranlar vardı.Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın bu sürece uyumu daha zorlu olmuştu. Gülyalı Belediyesi olarak HES kodlu anahtarlıklar aracılığıyla herkesin sosyal yaşamını kolaylaştırmak adına yenilikçi bir uygulamayı hayata geçirmiştik. Aşı süreci başta olmak üzere geçerlilik tarihi nedeniyle yenilenmesi gereken HES kodlarıyla birlikte bilgilerin güncellenmesi gerekiyor. Bu durumu ve zirve yapan vaka sayılarını göz önünde bulundurarak HES kodlu anahtarlık uygulamamızı devam ettirme kararı aldık.Ad-Soyad, TC Kimlik No, HES kodundan oluşan bilgilerinizi 04528112053 numaralı Whatsapp Derman Hattımıza gönderin, HES kodlu anahtarlıklarınızı belediyemizden teslim alın” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim