“CİDDİ BİR İMAR VE YOL ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in doğalgazı müjdelediği iki ilçeden biri olduklarını ifade eden Başkan Tepe, “Doğalgaz konusunda verdiğimiz mücadele kısa sürede karşılığını buldu. Gülyalı doğalgazın konforunu bu dönemde yaşayacak. Ancak önümüzde bazı engeller var. Bunlardan en önemlisi imar ve yol. Tüm hazırlıklarımızı doğalgaza yönelik olarak gerçekleştiriyoruz. Doğalgaz hattının geçebileceği bölgelerde imar uygulaması ve yol açma çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

“ZİYA GÖKALP CADDESİ’NİN YOLUNU AÇACAĞIZ”

Turnasuyu Mahallesinin Yalı mevkiinde doğalgazın var olduğunu belirten Başkan Tepe, “Altınordu ilçesi güzergâhından gelen ve Ordu Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan Ziya Gökalp Caddesi’nin ilçemiz bölümündeki ilk 300 metrelik kısmını Gülyalı Belediyesi olarak ulaşıma açacağız. Kargın mevkiinde de ulaşıma açtığımız birçok yol bulunuyor. Bunları açmaya devam edeceğiz. Doğalgaz bu açtığımız hatlar üzerinden ilk etapta Kargın mevkiine gelebilecek. Eğer bunu sağlayabilirsek Turnasuyu Mahallesi’nin çok önemli bir kısmını doğalgaza kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

“DOĞALGAZLA BİRLİKTE GELİŞECEĞİZ”

Bir yerleşim alanının gelişimindeki en önemli engelin doğalgaz eksikliği olduğunu vurgulayan Başkan Tepe, “Yanı başımızdaki Cumhuriyet Mahallesi doğalgazla birlikte yatırımcıların gözdesi oldu. Doğalgazı Gülyalı’da ne kadar yaygınlaştırırsak ilçenin gelişimini o denli olumlu yönde etkilemiş oluruz. Doğalgaz konusunun peşini bırakmayacağız. Bütün Gülyalı bu konuya inanmış durumda. Hep birlikte doğalgazı ilçemize kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim