Açılış törenine Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürleri Ramazan Töngel ve Keramettin Duran Şahin ile Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılışın ardından Müdür Vargeloğlu, idareci ve öğretmenlerle birlikte kütüphaneyi gezdi. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek kitap okuma etkinliğine katıldı.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, açılışta yaptığı konuşmada, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in talimatlarıyla Bakanlığımızca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında okullarımızda kütüphane kurulumları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. İlimizde bir kütüphane açılışı daha gerçekleştirdik ama bu sadece bir okulda açılan bir kütüphane yatırımı olarak görmemek lazım. Bizler geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin hayallerine ulaşması için attığımız bir adım olarak görüyor, aynı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz. Sayın Bakanımızın hayata geçirdiği "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında ilimizdeki tüm okullara kütüphane kazandırmak için ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma başlattık. Tamamlanan kütüphanelerimizi açmaya devam ediyoruz. Ayrıca, kurulan ve planlanan kütüphanelerin tüm donanım malzemeleri de meslek liselerimiz tarafından üretiliyor. Meslek Liselerimize emekleri için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Kütüphanemiz ilimize, ilçemize ve okulumuza hayırlı olsun." dedi.

Kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ardından idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, yapılan ve planlanan çalışmalar ile projeler konusunda bilgi aldı. Sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diledi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim