“SPOR LİSESİ OLARAK ANILIYORUZ”

Programın açış konuşmasını yapan okul müdürü Yılmaz Özcan, 15 farklı branşta, 25 takımdan oluşan 200’ün üzerinde lisanslı sporcu öğrencisi olan bir okul olduklarını belirterek, böyle güzel bir organizasyonun gençlerle buluşturulmasını sağlayan Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a teşekkür etti.

“GENÇLERE ÖNEM VE DEĞER VEREN BELEDİYEYİZ”

Gençlere önem ve değer veren bir belediye olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Yardımcısı Ruhi Özbay, Gençlerin spor, eğitim, kültür ve sanat faaliyetleri ile buluşturulmasını önemseyen anlayışla görev yaptıklarını söyledi.

“BİLEK GÜREŞİNİ TÜRKİYE’YE GETİREN BİRİYİM”

Fatsa Belediyesinin davetlisi olarak kente gelen ünlü spor yazarı ve sunucusu Haldun Domaç gençlerle buluşturuldu.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Okul müdürü Yılmaz Özcan ve liseli gençlerin bulunduğu konferans salonunda konuşan ünlü TV spor yorumcusu gazeteci-yazar Haldun Domaç, spor üzerine gençlerle söyleşide bulundu. Bilek güreşi sporunu Türkiye’ye getiren kişiden biri olduğunu aktaran Haldun Domaç, Fatsa Belediyesi’nin davetlisi olarak adı konulmamış bir spor lisesinde olmaktan mutlu olduğunu kaydetti.

“GENÇLERİN BAŞARISI TAKDİRE ŞAYAN”

Öğrencilerin sorularına yanıt vererek konuşmasını sürdüren spor yazarı ve sunucusu Haldun Domaç, “ Spor’da Fatsa’da çok başarılı gençlerimiz var. Gençlerin sporla uğraşması, derslerinden arta kalan zamanlarda sporla meşgul olması hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine katkı sağlıyor. Özellikle spora bu denli önem veren 200’ün üzerinde lisanslı sporcusu olup 4 milli takım sporcusu olan bir lisenin varlığı çok önemli. Bu başarı gerçekten takdire şayan. Bu anlamda tüm okul yönecilerimizi, beden eğitimi hocalarımızı, başarıda emeği olan herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Ünlü spor yazarı ve sunucusu Haldun Domaç’ın yaptığı söyleşinin ardından, belediyenin öğrencilere hediyesi olan “Böyle Tesadüf Olmaz”kitabını imzaladı. Program, günün anısına hediye ve çiçek takdimi yapılarak anı fotoğrafı ile son buldu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim