9 ayrı mahallede 19 noktada heyelan nedeniyle kapanan yollar, tahkimat duvar ve dolgu çalışmaları ile müdahale edilerek bir ay gibi kısa sürede güvenli bir şekilde ulaşıma açıldı.

“40 AYRI NOKTADA HEYELAN MEYDANA GELDİ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kırsal mahallelerde 40 ayrı noktada heyelan meydana geldiğini belirterek, “Geyikçeli, Salihli, Aşağıtepe, İslamdağ, Oluklu, Aslancami, Demirci, Kayaköy ve Kavraz mahallelerimizin 19 noktasında ulaşımı engelleyen yerlere tahkimat duvar ve dolgu çalışmaları ile müdahale ettik. Yolları güvenli şekilde ulaşıma açtık. Ulaşım engeli olmayan ancak, heyelandan etkilenen Hıdırbeyli, Yusuflu, Yukarı Bahçeler, Kösebucağı, Sudere, Yeşiltepe, Ilıca, Küpdüşen ve Yenipazar mahallelerimizde ise, önümüzdeki günlerde taş duvar tahkimat ve dolgu çalışması yapılacak. Hasar gören yollar onarılacak.” dedi.

“SON 50 YILIN EN YOĞUN KIŞ MEVSİMİNİ YAŞADIK”

Son 50 yılın görülmemiş en yoğun kış mevsimini yaşadıklarını İfade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kırsal mahallerimizde yaşam standartlarını yükseltmek adına konforlu yol çalışmalarımız devam ediyor. Beklenmedik tabiat olayları işlerimizi biraz sekteye uğratsa da durmadan yorulmadan canla başla çalışmalarımıza sürdürmekteyiz. Bu anlamda, vatandaşlarımızın da biraz sabırlı ve anlayışlı olarak bizlere destek olmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim