Marmara bölgesinde Sakarya'dan Tekirdağ kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren ve bünyesinde bir çok bölge şubesi bulunan Aybastı'nın Küçük Osmanlısı olarak bilinen Hisarcık Köyü Derneği bugün Tekirdağ Çorlu'da Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Divan başkanlığını Şaban Çatalkaya'nın yaptığı genel kurul saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporunun sunumunun ardından önceki başkan Eyüp Çatalkaya'nın teşekkür konuşması ile devam eden genel kurulu başkanlık seçimi ile devam etti.

Tek aday olarak genel kurul seçimlerine katılan siyaset ve iş insanı Ahmet Toru, üyelerinin tamamının oyunu alarak Ordu Aybastı Hisarcık Köyü Derneği’nin 3 yıllığına yeni dönem başkanı oldu. Genel kurula katılan üyelere kendine karşı gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden Toru, "Burada Hisarcık derneğimizi tüm üyelerimizle birlikte paylaşımcı bir ruh ile beraber yönetmek istiyoruz. Bir ucumuz Sakarya'da diğer ucumuz Tekirdağ'da geniş bir coğrafyaya yayılmış tüm Hisarcıklılardan destek bekliyoruz. Ben değil biz olarak yola çıktık. Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görev dağılımı ile birlikte çalışmalarımıza başlıyacağız. Uzaktan yakından bu soğuk kış gününde buraya gelen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Gelemeyen tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize de saygı ve selamlarımı iletiyorum."dedi.

Genel kurul düzenlenen yemek programı ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son erdi.

Öte yandan Program sonrası Derneğe bu zamana kadar başkanlık eden Şaban Çatalkaya, Şenol Toru, Eyüp Çatalkaya ve Ahmet Toru bir araya gelerek dayanışma fotoğrafı verdiler. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim