AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “AK Parti MKYK Üyemiz Av. Haluk İpek, İl Başkanımız Halit Tomakin, Milletvekilimiz Ergün Taşcı, İlçe Başkanımız Selman Altaş, Belediye Başkanımız Aşkın Tören, İl Kadın Kolları Başkanımız Aysegül Baysal, İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Gültaş, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Bilgi Kotan, İl-İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, kıymetli vatandaşlarımızın da katılımıyla sahur programında bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İlçe Koordinatörleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte; MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve İlçe Başkanı Âdem Şentürk’ü, MHP İlçe Başkanlığında ziyaret eden Milletvekili Gündoğdu, “Misafirperverlikleri için Cumhur İttifakı Ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gündoğdu daha sonra beraberindekilerle birlikte, Korgan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Korgan İlçesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, “toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Milletvekili Gündoğdu beraberindeki Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, İlçe Koordinatörleri, MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve İlçe Başkanı Adem Şentürk ile birlikte; Korgan İlçe esnaflarıyla bir araya geldi.

Gündoğdu, “Korgan İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak hemşehrilerimiz ile birlikte orucumuzu açtık. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Daha sonra kıymetli hemşehlerimizin çay sohbetlerine iştirak ettik. Samimi sohbetleri ve güler yüzleri için teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim