İlk ziyaretlerine Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile Başlayan Dernek Yönetim Kurlu Üyeleri Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'ın tam desteğini aldı.

Başkan Kiraz yaptığı açıklamada Fatsa İlçemizde yaşayan Korganlı hemşehrilerimizi her flatformda en iyi şekilde temsil edeceğini inandığım birbirinden değerli arkadaşların oluşumu ile kurulan derneği sonuna kadar destekliyorum açıklamasında bulundu.

Dernek Kurucu Başkanlığına Seçilen Yilmaz Bibi ve Dernek Yönetim Kurulu Uyelerinden Büşra Akkiraz ,İsmail Sener,Nazile Manguş,Ali Cüre , Bilal İssi,Yılmaz Kazı ve Gürsel Artış Belediye Başkanı Tuncay Kiraz'a güzel duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek geniş çaplı istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Fatsa Korganlilar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Daha Sonra İlçe Orman İşletme Şefi Hasan Sarigun'u İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Dicel beyi İlçe Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Sinan Gönayli beyi ,Korgan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Eser Uyanık beyi ,Korgan Devlet Hastanesi Müdürü Sercan Sayılır beyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan beyi ziyaret ederek Dernek ile ilgili geniş çaplı bilgi aktarımında bulundular.

Dernek Yönetiminin önümüzdeki günler içerisinde ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim