21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü düzenlenen programa Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü akademik danışmanı Öğr. Gör. Reşit Akdağ, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Hz. Muhammed’in evrensel mesajlarının hissedilmesine katkıda bulunmayı amaç edinen etkinlikte Naat-ı Şerif okunarak Kur’an-ı Kerim, çeşitli kitaplar, karanfiller ve kitap ayraçları dağıtıldı.

Hz. Muhammed’in dürüstlük ve doğrulukla dolu yaşamının herkese örnek teşkil ettiğini ifade eden Rektör Akdoğan; insan odaklı, iyilik ve vefayla dolu bir yaşam süren Hz. Muhammed’in her türlüğü zorluğa karşı merhamet dolu kalbiyle tüm insanlığa ışık olduğunu belirterek ”Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in gençlerimiz tarafından böyle anlamlı etkinliklerle anılması bizleri oldukça mutlu etmektedir. Saygı, sevgi, tevazu, merhamet ve doğruluk gibi ölçütlerle insanlığa bir yol çizen dinimizin Peygamberi Hz Muhammed’in sözleri ve davranışlarını kendimize rehber edinerek hayatımıza yön vermek dileğiyle bu anlamlı etkinlikle emeği geçen öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim