Ordu Valiliği makamında gerçekleşen kabulde, İl Jandarma Komutanı Tolunay Başer Jandarma Teşkilatının 180’ci kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, “180 yıldır ülkemizin emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasını şerefle yerine getirmekteyiz” diyerek, kabulünden dolayı Vali Seddar Yavuz’a şükranlarını sundu.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Vali Seddar Yavuz, ”Jandarma Teşkilatımızın 180. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tebrik ediyorum. Kahramanlıklarınız, fedakarlıklarınız, milletimizin gönlündedir, hiçbir zaman da unutulmayacaktır. Rabbim yapmış olduğunuz görevde sizleri ve ülkemizin en ücra köşelerinde görev yapan kahraman jandarmamızı korusun. Başarılarınız daim olsun” diye konuştu.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yıldönümü dolayısıyla Vali Seddar Yavuz’a karakullukçudan modern jandarmaya figürünün temsil edildiği bir şilt takdim ederken, Vali Yavuz’da günün anısına İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer ve beraberindeki heyete kalem hediye etti. *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim