Ordu’nun Ünye ve Ulubey ilçelerinde jandarma tarafından yapılan 3 ayrı operasyonda 270 kök kenevir bitkisi ve 19 bin 980 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilk operasyonu Ordu’nun Ulubey ilçesinde yaptı. Kandarma ekipleriyapılan istihbarat çalışmalarında kenevir ekildiğini tespit etti. Ünye ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda Z.B.’nin ev ve eklentileri ile tarlalarında arama yapıldı. Yapılan aramada 19 bin 980 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Jandarma tarafından olayla ilgili 1 kişi göz altına alındı. Göz altına alınan Z.B. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarma ekipleri diğer operasyonları ise Ulubey ilçesinde gerçekleştirdi. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, O.Ç. ve T.B. isimli şahsın ev ve eklentileri ile göstermiş oldukları arazilerde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 270 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Jandarma olayla ilgili 2 kişiyi göz altına alarak adli işlem başlattı.

Editör: TE Bilişim