Kabadüz ilçesinin su sıkıntısını çözüme kavuşturmak için geride kalan 2 yıllık sürede önemli çalışmaları hayata geçiren ve ilçenin su ihtiyacı başta olmak üzere kanalizasyon ihtiyacının büyük bölümünü çözüme kavuşturan OSKİ, 2 yıllık süre içinde 44,3 km içme suyu hattı, 2,7 km kanalizasyon hattı ve 1 adet su alma yapısı kazandırdı.

19 ilçede hummalı çalışma yürüttüklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yapılan yatırımlarla ilçelerin modern bir alt yapıya kavuştuğunu söyledi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"19 ilçemizi adeta şantiyeye çevirdik. Her ilçeye kalıcı çözümler sunmak için başlattığımız çalışmalarda önemli mesafe kaydettik. Bu kapsamda Kabadüz ilçemizde geride bıraktığımız 2 yıl içerisinde toplamda 44,3 km’lik içme suyu hattı, 2,7 km’lik kanalizasyon hattı ve 1 su alma yapısı kazandırdık. Yine bunlar haricinde ilçemizde yaptığımız diğer bakım ve yenileme çalışmaları ile ilçemizin problemlerini en aza indirme gayreti içerisinde olduk. Bu vesileyle yapılan ve yapılacak diğer yatırımların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. " Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim