Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında, Fatsa Belediyesi tarafından hazırlanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün proje ortağı olduğu “Gençlerin Gücü, Fatsa’nın Gücü” başlıklı Kent Mobilyaları Üretim Merkezi Projesi’nin koordinasyon belediye başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

"Gençlerin Gücü Fatsa’nın Gücü" Kent Mobilyaları Üretim Tesisi Projesinin koordinasyon toplantısına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Fatsa Belediyesi birim müdürleri katıldı.

“GENÇLERİN GÜCÜ, FATSA’NIN GÜCÜ”

Kent Mobilyaları Üretim Tesisi ile ilgili yapılacak olan çalışmalar ilgili koordinasyon sağlayan Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında, "Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü" projesi ile hem belediyenin hem de çevre il ve ilçe belediyelerinin kent mobilyaları ihtiyacını karşılamak amacıyla kent mobilyaları üretim atölyesinin önemli bir misyon üstleneceğini ifade etti.

“GENÇLERİN ENERJİSİYLE ÜRETECEĞİZ”

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kurulacak atölyenin genç istihdamını destekleyen proje olması açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, “Yaklaşık 2 milyon TL bütçeye sahip projemiz doğrultusunda gençlerimizin enerjisiyle Karadeniz Bölgesinde kent mobilyalarını seri olarak üreten tek belediye olacağız.” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim