Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı'nı taşıyan minibüsün Yozgat'ta devrildiği kazada yaşamını yitiren Sinem Aksu (12) ve Göksu Akyel’in (14) cenazesi Ordu’da öğrenim gördükleri okullarındaki törenin ardından Gürgentepe ve  Aybastı ilçelerine götürüldü.

Göksu Akyel'in cenazesi Aybastı ilçesine bağlı Beşdam Mahallesi'nde Sinem Aksu'nun cenazesi ise Gürgentepe ilçesine bağlı Bahtiyarlar Mahallesi'nde ikinci namazı öncesi kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.

Göksu Akyel'in Beşdam Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Aybastı Kaymakamı Muhammet Şükrü Pekpak, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, OBB Genel Sektereri Coşkun Alp, Genel Sekreter yardımcıları Suat Olgun,Bülent Şişman, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ordu Lisesi Müdürü Murat Kirpitçi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sinem Aksu'nun cenaze törenine ise sporcunun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir, Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar şahin, Ulubey Belediye başkanı İsa Türkcan, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının kılınarak helallik alınan törenin Sinem Aksu gözyaşları ve sevenlerinin duasıyla son yolculuğuna uğurlandı. Haber: Muzaffer ŞENSOY

Editör: TE Bilişim