“DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZ BİR SÜREÇ GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

  İlçe Başkanı İsa Yüksel’in de hazır bulunduğu ziyaret sohbet ve çalışmaları istişare şeklinde gerçekleşti. Ziyaret sonrası ilk açıklamayı Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptı.

“BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”
 
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi makamında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle gerek bayramlaşmayı gerekse iftar sofralarında buluşmayı çok özlemiştik. Bizler Fatsa'dan İstanbul'da sayın İl Başkanımızın başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Fatsamız’da da birçok İftar sofrasında ve sahur programlarında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ramazan Bayramı vesilesiyle de hemşerilerimiz de doya doya bayramlaştık. Memlekete gelme vesilesiyle İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'ye belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

 “SILAHİ RAHİM İNSANIN UNUTMAMASI GEREKEN BİR KAVRAMDIR”

İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise yaptığı açıklamada, “Bayramlar hakikaten insanların kendini mutlu ve huzurlu hissettiği vakitlerden birisidir. İnsanın doğup büyüdüğü toprakları ziyaret etmesi başka bir anlam katıyor. Bizim hem geleneğimizde hem inancımızda sılahi rahim insanın yatsımaması unutmaması gereken bir kavramdır. Bu vesileyle baba ocağımıza gelelim ziyaret edelim dedik. Bir günlük bir ziyaret de olsa eşimizle dostumuzda görüşmekten mutlu olduk aynı zamanda şehri eminimizi de ziyaret edelim dedik. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin geçmiş Ramazan Bayramını tebrik ediyorum inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Fatsamız için İstanbul’umuz için Türkiye'miz için daha güzel günleri yaşayacağımız daha güzel işlere imza atacağımız bir süreç geçirmeyi hedefliyoruz. Tekrar hayırlı bereketli sağlıklı günler dilerken bir sonraki Ramazanı Allah'ın izniyle pandemiden uzak yaşamayı arzu ediyoruz.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim