HİLMİ GÜLER: “ORDU’NUN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ”

Melet Köprüsü üzerine ikinci alternatif olarak yapılacak köprüyü yerinde inceleyen Başkan Güler; “Ekim sonunda köprümüzü bitireceğiz. Yolunu da asfaltını da tamamlamış olacağız. Böylece bizim dönemimizde başlayıp bitirdiğimiz güzel bir proje olacak” dedi.

“EKİM SONUNDA ALTERNATİF İKİNCİ KÖPRÜ HAZIR HALE GELECEK”

Ordu trafiğinin bu köprüyle rahatlayacağının altını çizen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; “236 metre uzunluğundaki bu köprü Ordu’muzun trafiğini rahatlatacak. Organize Sanayi Bölgesi’nin yükünü ve diğer çevrelerin yüklerini aza indirecek. Köprü bittikten sonra ekiplerimiz yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını yapacaklar. Ekim sonunda köprümüzü bitirip, yolunu da asfaltını da tamamlamış olacağız. Böylece bizim dönemimizde başlayıp bitirdiğimiz güzel bir projemiz olacak” şeklinde konuştu.

“GÜZEL BİR MÜHENDİSLİK UYGULAMASI”

Sosyal kalkınmada olduğu gibi altyapı ve üstyapıda da önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Başkan Güler; “Sosyal kalkınma da olduğu gibi altyapı üst yapıda da önemli projeleri yaparak şehrimize kazandırıyoruz. İnşallah hayırlı bir proje olarak Ordu’muzun katma değerini arttırır hayatımızı daha da kolaylaştırır. Bu proje yol dâhil 20 milyonluk bir proje. Sayın Bakanımıza Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir çalışmayı bizlere temin ettikleri için. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Burada güzel bir mühendislik uygulaması yapıldı” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim