Başkan Şanlıtürk, gerçekleştirdiği ziyarette, Türkiye Gazeteciler Cemiyetine (TGC) bağlı olan OGC’nin 45. Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin ise Kuruluşu’nun 76. Yıldönümünde basın, düşünce ve ifade özgürlüklerine dikkat çekti.

Başkan Aydın ile yerel basın sorunları üzerine istişarelerde bulunan Başkan Şanlıtürk, ziyarette şunları söyledi; “Basının zor günlerden geçtiği bir dönemde mesleğe uzun yıllar emek veren ustalarımızla bir arada olmaktan mutluyuz. TGC’nin 76. OGC’nin de 45. Yıldönümünü kutlamaktayız.
OGC Başkanı Recep Aydın’ın birlikte bugüne kadar Cemiyetin duruşunu belirleyen, kurumsallaşması için emek veren, bütün başkanlarımıza, tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum.
Onların gelecek nesillere teslim ettiği bayrağı, en iyi şekilde taşıma gayreti içinde olduklarına hiç şüphemiz yoktur. Basın ve düşünceyi ifade özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırmak için MHP olarak elimizden geldiğince mücadeleye devam ediyoruz, edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle OGC Başkanı Recep Aydın ve nezdinde ki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilimizde görev yapan bütün basın mensuplarımızın 45. Yıl dönümlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

OGC Başkanı Recep Aydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Şanlıtürk’e çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim