İftar sonrası Kabadüz Ak Parti İlçe Başkanlığında parti üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Metin Gündoğdu, “Kabadüz Belediye Başkanımız Yener Kaya, İlçe Başkanımız Ergin Hatipoğlu, İl Başkan Yardımcılarımız Telat Yıldız, Adnan Çoban, Mehmet Katırcıoğlu ve Talip Şen, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Ali Kemal Mert, İl - İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız, İlçe Koordinatörlerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte; Kabadüz İlçe Başkanlığımızda bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gündoğdu Kabadüz ziyaretinden sonra Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi sahil mevkiinde bulunan ‘Çaylar Bizden Sohbet Sizden’ çadırını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Gündoğdu burada, “Ordu İl Kadın ve Gençlik Kollarımızın Ordu Kültür ve Sanat Merkezi karşısında kurulan "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" çadırını ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi.

Gündoğdu son olarak sahurunu Altınordu ilçesinde Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal ve diğer parti üyeleri ile birlikte bir restoranda yaptı. Haber: Tülin Vayni

Editör: TE Bilişim