ünya Yaşlılar Günü nedeniyle Ordu Sağlık İl Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Gülçin Karacakurt, Birim Müdürleri, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç ile personellerin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlik açılışında konuşma yapan Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu;  “Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir. Nüfusun yaşlanması sağlıktan sosyal güvenliğe, çevreye, iş olanaklarına, sosyal, kültürel faaliyetlere ve aile hayatına kadar toplumun tüm yönlerini etkilenmektedir. Müdürlüğümüz çalışma planlarında yaşlılık ve sağlık hizmetlerinin düzenlenmesine özel önem verilmektedir. Bu bağlamda Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız ve önceliğimiz sizlerin huzurlu ve rahat bir hayat sürmenizdir” dedi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Huzurevi Müdürü Ümit Bayramiç ve huzurevi sakinleri ile birlikte pasta kesimi yapıldı. Müdürlük personelleri tarafından huzurevi sakinlerine türkü dinletisi eşliğinde çeşitli hediyeler dağıtılarak etkinlik sonlandırıldı.

Editör: TE Bilişim