Defalarca şikayet edilen bir köpek. Hiçbir şekilde önlem alınmamıştır. Tasmasız bir köpek. Sahibi neden önlem almadı. Bunun yanı sıra, benim bildiği sahipli köpekler evinin bahçesinde olur. Başı boş bir şekilde sokağa bırakılmaz. Bu köpek şiddetle eğitilen bir köpek. Bu köpek şiddetle eğitilen bir köpek. Video kayıtlarından görüldüğü gibi sahibinin elinde sopa vardı. Sahibinin anlattığı gibi elinde “mama” yoktur.

Bu olay polisin görevi zaten değil. Belediye ekiplerine (bununla ilgilenen kurumlar) telefona bakmadığı için bu olay yaşandı.

Köpeğin sahibi “Köpeğim daha önce hiç kimseye saldırmamış ve ısırmamıştır” diye belirtmiş. Eşim olay yerine gittiğinde başka bir yavru köpeğe saldırdığını görmüş. Bu sırada mahalle sakinlerden bir vatandaş köpeğinin sabinin eşini arıyor olayı anlatıyor, verdiği cevap “onunla mı uğraşacağım bunca işimin arasında” oluyor. O sırada telefonu eşim alıyor, eğer köpeğinizi gelip almazsanız belediye ekipleri gelip köpeğinizi barınağa götüreceğini söylüyor. Köpeğin sahibinin söylediği gibi, köpeğinizi “almazsanız vurmak zorunda kalacağım” dememiştir. Bunun aksini düşünüyor ise video kayıtları çıktığı gibi bunu da ispatlasın. Bende bu olayı eşimden duyduğumda neden ateş ettin diye sordum. Eşimin bana söylediği son çaremdi. Eğer ben ateş etmeseydim. Yerde yatan köpek değil de ben olurdum diye söyledi. Orada yatan benim eşim olsaydı neyi savunacaktınız. Beş gündür aile huzurumuz kalmadı. Bu olay yüzünden eşim ben ve 14 yaşındaki kızım psikolojik olarak etkilendik. LGS sınavına hazırlanan kızım okul gitmek istemiyor. Kızıma okulda köpek katilinin kızı diye itamda bulunuluyor. Bunun hesabını ben kime soracağım. Bu olay yargıya taşınmıştır. İki tarafa hakkında da soruşturma açılmıştır. Adalet er yada geç tecelli edecektir.” Şeklinde konuşarak idealara cevap verdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim