Daha 15 yaşındaydı
Henüz 15 yaşındayken Trabzon Maçka’daki evinin önünde PKK’lı Teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve 41 yaşındayken 41 kurşunla şehit olan Ferhat Gedik’in hayatlarının ve göstermiş olduğu kahramanlıkların anlatıldığı “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini Fatsa’da izleyen öğrenciler filmin ardından yemek yediler.
Sınavlar öncesi öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak için başlattıkları kampanya ile ilgili bir açıklama yapan Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, “Aybastı Kaymakamlığımız, Aybastı Belediyemiz ve Aybastı Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile ilçemiz öğrencilerinden oluşan kafileye, sınav öncesi motivasyon ve milli değerleri geliştirmek amacıyla “İyi Ki Varsın Eren” filmini izlemek üzere sinema etkinliği ve gezi programı düzenledik. Öğrencilerimize her alanda destek olmaya, sosyal etkinlikler ile gençlerimiz ile bir arada daha etkili zamanlar harcamaya gayret gösteriyoruz. Her birine başarılar diliyor, hayallerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum” dedi. 
Organizasyon için teşekkür ettiler
Filmin ardından görüşlerini aktaran öğrenciler, Filmden etkilendiklerini ve yaşananlar karşısında hüzünlendiklerini dile getirerek, organizasyon için teşekkür ettiler. Haber Merkezi 
 

Editör: TE Bilişim