Doğaçlama tiyatronun kökenini orta oyun taktiğinden alarak seyirciye sunan tiyatro ekibi yönetmen aynı zamanda sunucu Nurgül Çoluk önderliğinde oyuncular Burak Mızrak, Atakan Eren, Emre Ergün, Gamze Kabadaş, Ulaş Öcalan ve Aslı Selin Şen’den oluştu.  
  Birbirinden farklı turlarla oyunlarını yürüten ekip, üç farklı tur ile seyirci karşısına çıktı. Ramazan ayına uygun Orta oyun tiplemeleriyle Pişekar, Zenne, Arap bacı, Külhanbeyi ile karakterlerini canlandıran ekip seyirci ile dialoglu, zaman zaman seyirciyi de sahneye davet edip oyunlarına katarak interaktif, dinamik bir oyun sergilediler.

Oksijen Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Nurgül Çoluk, 2008 yılında Ordu’da kurulan Oksijen Tiyatro ekibinin 14.Sanat sezonunda Muhabbeti Ala doğaçlama ekibini 2015 yılında kurarak 7 yıldır kesintisiz seyircisiyle buluşturduklarını belirterek, “Biz daha önce diğer oyunumuz “Aşkımızın Adı Fındık Tadı” yöresel komedi oyunumuzla Fatsa halkının karşısına çıkmıştık. Bu defa Muhabbeti Ala Oyunumuzu sahneledik. Fatsa ile bu güzel buluşmalarımıza  öncülük eden,destek veren Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar beyefendiye ve değerli seyircilerimize çok teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim