Aybastı ilçesinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında, 2019-2020 kış sezonunda toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışına karşı alınacak önlemler, kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması için yapılan hazırlık çalışmaları ele alınarak değerlendirildi.

“EKİPLERİMİZ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLACAK”

Vatandaşların kış döneminde herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamamaları için ekiplerin hazır olduğunu vurgulayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “Vatandaşlarımızın kış sezonunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz 24 saat görev başında olacak. Bunun haricinde diğer kurum ve kuruluşlarımız ile koordineli bir şekilde çalışma yürüteceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile ekiplerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah bu kış sezonunda hiçbir problemle karşılaşmadan ekiplerimiz görevlerini yapacaklar“ dedi.

“İLÇELERİN YOL GÜZERGAHLARINA BAKIM YAPILACAK”

Öte yandan gerçekleştirilen toplantıda Fatsa, Ünye, Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Çatalpınar, Çamaş, Kabataş, Aybastı, Kumru ve Korgan ilçelerinde yaklaşan kış sezonu öncesi yol güzergahlarında bakım çalışmalarının yapılması, makina ve ekipmanlarda eksiklik varsa giderilmesi, karla mücadele çalışmalarında herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi ve kapanan yollara hızlı bir şekilde müdahale edilerek açılması kararı verildi.

Editör: TE Bilişim