Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından il genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde yapılan peyzaj çalışmalarında değişik desenler ve farklı materyaller kullanılarak vatandaşların göz zevkine hitap eden çalışmalar ortaya çıkarılıyor.

19 İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ordu genelinde şehir estetiği için birçok uygulamayı hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleriyle de ilçelerin güzelliğine güzellik katıyor.

Bu kapsamda birçok ilçede kara yolları üzerinde bulunan kavşak ve refüjler ile vatandaşların sıklıkla kullandığı parklarda peyzaj çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, yazlık çiçek ve bitkileri, toprakla buluşturdu.

YAPILAN ÇALIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Vatandaşların gözüne hitap edecek şekilde fotoğraf çekim noktaları oluşturulan alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler yazlık türleri olarak begonya, izmir güzeli, horoz ibiği, ateş dikeni, kadife, petunya, mine, yıldız çiçeği; kışlık tür olarak da çuha, menekşe, şeker tabağı, süs lahanası, sıklamen ve kasımpatı çiçekleri toprakla buluşturuyor. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim