**18 Eylül 2023:** Havalimanında yolcu olarak gelen iki şüpheli şahsın eşyalarında yapılan aramada 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gülyalı İlçe Emniyet Amirliği tarafından her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

**18 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, şoför ve yolcu olmak üzere iki şüpheliden toplam 53 gram esrar maddesi ele geçirdi. Her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

**18 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada bir şüphelinin üzerinde ve eşyalarında 3 gram esrar maddesi buldu. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

**19 Eylül 2023:** Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde gerçekleştirdikleri aramada iki şüpheli şahsın üzerlerinde 1 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

**19 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam 14 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi. Her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

**21 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan iki şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 3 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

**21 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram metamfetamin maddesi buldu. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

**21 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada iki şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta toplam 1 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Her iki şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.

**22 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 118 gram metamfetamin maddesi ile 148 adet ecstasy hap buldu. Şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti ve kullanımından dolayı ayrı ayrı adli işlemlere tabi tutularak tutuklandı.

**22 Eylül 2023:** Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada üç şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta toplam 1 gram metamfetamin maddesi ile 23 adet sentetik ecza maddesi ele geçirdi. Her üç şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele konusundaki kararlılığını sürdürerek toplumun huzur ve güvenliğini sağlama yolundaki çabalarını sürdüreceğini belirtti.

Editör: Ahmet Yıldız