HİLMİ GÜLER: ZABITALARIMIZ BELEDİYEMİZİN GÜLER YÜZÜDÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar ve Zabıta Personeli Başkan Güler’i makamında ziyaret ettiler. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, zabıtaların belediyelerin halkla doğrudan teması, bir anlamda belediyenin yüzü olduğuna dikkat çekti.

“ADALETLİ VE HAKKANİYETLİ OLACAKSINIZ”

Zabıtaların dışarıda sergiledikleri her türlü davranışın belediyenin imajını yansıtması açısından çok önemli olduğuna değinen Başkan Güler, “Görevinizi yaparken adaletli ve hakkaniyetli olacaksınız. Sizler, belediyemizin güler yüzüsünüz. Görevinizi ifa ederken hem kararlı hem de güler yüzlü olacaksınız. Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıtaları Ordu efendisi olacak. Ben sizlerin her zaman yanında olacağım. Bunu yaparken de sizler sorumluluklarınızın bilincinde olmalısınız. İşinizin zor olduğunu biliyorum, zaman zaman yaptığınız işten dolayı hedef haline geldiğinizi de biliyorum. Hiçbir problemi, hiçbir çatışmayı kişileştirmeyin.”

“DIŞARIDAKİ MÜFETTİŞİMİZ SİZ OLACAKSINIZ”

Görevinizi yaparken neye maruz kalırsanız kalın; bunu husumet haline getirmeyin diyen Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti, “Dışarıda yaşayacağınız her zorluk sizin için bir sınavdır. Onun için işinizi yaparken sabırlı olmalısınız. Sizler aslında bizim dışarıdaki müfettişlerimizsiniz. Bunu böyle değerlendirin. Sizler alanınıza girmeyen konuları mutlaka not alarak bunu bizlere veya ilgili birimlere bildirmelisiniz. Birlikte iş birliği yaparak işleri çözme konusunda daha hızlı olacağız. Gülümseyin. Gülmek zayıflık belirtisi değil sağlam bir karakterin yansımasıdır. Vatandaşa ne kadar tebessümle yaklaşırsanız, vatandaşın size yaklaşımı da böyle olacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim