“BURANIN VALİSİ BİZİZ!” dediler, Diğer firmanın personelini dövdüler

Trabzonlu olduğu ve Ordu Giresun Havalimanı’nda kendilerince egemenlik ilan ettikleri kamuoyunca konuşulan araç kiralama firması, müşterilerin kendilerinden başka araç kiralama firmasını tercih etmesini sindiremedi. Altınordu ilçesinden gelerek müşterisine aracı teslim etmeye gelen Barış Aktürk isimli personeli yakın takibe alan havalimanındaki firma çalışanları küfürlü ifadelerle tepki gösterdi. “Biz Trabzonluyuz, …” diyerek Barış Aktürk’e saldıranlar, 52 AAH 217 plakalı araçta da maddi hasar oluşturdular. Saldırganların “Buranın hakimi de savcısı da valisi de biziz” dedikleri iddia edildi.

Olay üzerine gelen Havalimanı güvenlik görevlileri ve polis ekipleri kavgayı ayırdılar. Olay sonrası Gülyalı Polis Merkezi’ne giderek şikayetçi olan Barış Aktürk, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek tedavi gördü ve darp raporu aldı.

Ordu VENÜS Araç Kiralama görevlisi olarak çalışan Barış Öztürk, polise verdiği ifadesinde  Havalimanı’nda faaliyet gösteren ÇAKRA araç kiralama çalışanlarının kendisini ve aracını darp ettiğini söyledi.

VENÜS Oto kiralama şirketi sahibi Murat Tolga Türkyılmaz da olayı öğrenir öğrenmez havalimanına gitti, polise başvurarak Çatra Rent A Car Firması Oğuz Suvalıoğlu ve yanındakilerden şikayetçi oldu.

Çalışanının darp edildiğini belirten Türkyılmaz, aracındaki hasarın da 6 bin 867 lira olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim