BAŞKAN GÜLER: “ORDU’DA 4 MEVSİM KİTAP FUARI AÇIYORUZ”Kitap fuarı kapsamında gelen yazarlarla Ordu’nun daha da zenginleşeceğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’da 4 mevsim kitap fuarı açılacağını kaydetti.

“KİTAPLARI HAYATIMIZA ENTEGRE ETMELİYİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yüzlerce yayınevi ve birbirinden değerli şair ve yazarın buluşacağı Kitap Fuarı’nın 4 mevsim hale getirileceğini söyledi. 

Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:

“Bugün Ordumuz anlamlı bir günü yaşıyor. Çünkü her şeyin temeli olan kitapların yer alacağı kitap fuarı kapsamında yazarlarla, entelektüellerle bir arada olacağız. Dolayısıyla katma değerimiz artacak. Okuduğumuz kitapları hayatımıza dahil edersek en önemli işi yapmış olacağız çünkü biliyorsunuz kâinat oku emriyle yürüyor. Okumak her şeyin temeli. Ordu’da bir günlük ya da bir haftalık fuarlar değil 4 mevsim kitap fuarını açıyoruz. Bu bizim başlattığımız yeşil ekonomiyle ilgili faaliyetlerimizin temeli olacak. Burada kültür faaliyetlerimizle Ordu’yu çok canlı bir hale getirdik. Şimdi de kitap fuarına gelen düşünürlerle, yazarlarla Ordumuzu daha da zenginleştireceğiz. Ordu buradan bütün bölgeye ülkemize yeni umutlar, mesajlar gönderecek. Bu bakımdan fuarımız bizim için çok anlamlı. Program kapsamda söyleşiler de düzenlenecek davet beklemeksizin herkesi fuara davet ediyoruz. Kitapları alıp rafımıza koymak değil, kafamıza, gönlümüze koymalı ve hayatımıza entegre etmeliyiz.”

“HERKESİN FUARININ TADINI ÇIKARMASINI İSTİYORUZ”

Kitap fuarının açılışına katılan Ordu Valisi Tuncay Sonel de herkesi fuarın tadını çıkarmaya davet etti. Vali Sonel, “Kitap fuarının Ordumuza, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah 9 gün boyunca kitap fuarı Ordu’nun bu güzellikleri içerisinde amacına uygun olarak güzel bir şekilde gerçekleşecektir. Herkesin gelip birbirinden ünlü yazarlarla tanışmasını kitap fuarının tadını çıkarmasını istiyoruz. Ordumuzun 19 ilçesiyle bu organizasyonu çok önemsiyoruz. Emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber Merkezi  

Editör: TE Bilişim