GAZETECİ ASEL GÜRSOY ORDU ROTARY KULÜBÜ ÜYESİ OLDU

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın, sekreter Rtn. Ümit Metin. Sayman Rtn. Emrah Albayrak, Üyelik ve Üyelik Geliştirme Komitesi Başkanı GDB Mustafa Cömert, GDB Hasan Karamustafaoğlu, GDB Ahmet Doğru, GDB Murat Tanrıverdi ve Rtn. Nagihan Akarsu Asel Gürsoy’u ofisinde ziyaret ederek kulüp üyeliği teklifi sunuldu.

Üyelik teklifini kabul eden gazeteci Asel Gürsoy; ”üyelik davetiyle birlikte bu sorumluluğun bir parçası olmak benide son derece heyecanlandırıyor. Umuyorum mesleki gücümüzü yaptığımız işlere yansıtabiliriz. Hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. İsmail Aydın’da yeni üye Asel Gürsoy’a  üyeliğinin hayırlı olmasını dileyerek Rotary ve faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdi.  Daha sonra GDB Ahmet Doğru ve GDB Murat Tanrıverdi tarafından yeni üye Asel Gürsoy’a  rozet takıldı.

Başkan İsmail Aydın Ordu Rotary Kulübüne bir yeni üye daha kazandırıldığını böylece üye sayısının 33, kadın üye sayısının 8 olduğunu,  bu dönem üye hedeflerinin ise 40 olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilişim