Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğinde gençlere ve mesleğe yeni başlamış meslektaşlarına örnek olması ve mesleğinde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Sn. Bahadır Baş’a verdi.

Meslek Hizmet Ödül töreni 05 Mart 2022 Cumartesi günü Ordu Rotary Kulübü Lokalinde düzenlenen sade bir törenle Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sn. Bahadır Baş’a takdim edildi.

Törene UR 2430.Bölge 20.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Tansu Odabaş Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Karakaş yaptığı konuşmada; ‘Bugün burada kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz değerli dostlarımız meslek hayatınız boyunca yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz.

Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz dedi.’ Ödülü takdim etmek üzere UR 2430.Bölge 20.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Tansu Odabaş’ı davet etti. Rtn. Tansu Odabaş kendisini kutlayarak Sn. Bahadır Baş’ın ödülünü takdim etti.

Tören sonrasında söz alan Sn. Bahadır Baş, Ordu Rotary Kulübünün her yıl yapmış olduğunu bu güzel çalışmadan dolayı övgüyle bahsettikten sonra, bu ödülü almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübüne teşekkürlerini sundular. Törenin sonunda konuklar ile bir hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim