Sakarya Caddesi Plevne Meydanı girişinde Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Ordu Valisi  Seddar Yavuz Başkanlık makamında ilk olarak hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.
  Daha sonra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Valisi  Seddar Yavuz açıklamalarda bulundular.



“SAYIN VALİMİZ TECRÜBELERİ İLE YOL GÖSTERİCİ BİR DEVLET BÜYÜĞÜMÜZDÜR”
 İlk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar "İlçemiz için yapmış olduğumuz çalışmalarda desteğini her zaman arkamızda hissettiğimiz, tecrübeleri ile yol gösterici olan sayın Valimiz belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Belediyemize yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.



“BAŞKAN KİBAR’A FATSA’YA GÜZEL HİZMETLERDE BULUNMASINI DİLİYORUM”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı tebrik ederek sözlerine başlayan Ordu Valisi  Seddar Yavuz ise yaptığı konuşmada, “Görevinizde başarılar diliyorum. Çalışmalarınızı dinlemek üzere bir ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyorum. Hayırlı hizmetler ve çalışmalar diliyorum. Sizlerin başarısı için her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum. Size gerçekten güveniyorum ayrıca Fatsa’ya da güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Özellikle Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişmesi ve büyümesi konusunda çok önemli adımlar atıldı, bu yeni dönemde de bu adamların hızla beraber inşallah atacağız. İş ve istihdam sağlama konusunda gayretlerimizi birleştireceğiz. Bir kez daha tebrik ediyorum, başarılar dilerim. İnşallah güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle.” diye konuştu.


  Ziyaret sırasında Ordu Valisi  Seddar Yavuz ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar karşılıklı olarak günün anısına birbirlerine hediye takdiminde bulundular.

Editör: TE Bilişim