4 ÜLKENİN VETERANLARI İLK KEZ ORDU’DA BULUŞTU

3-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada Türkiye, Bulgaristan, Romanya ve Moldova milli takımları yer alacak.

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen 4’lü turnuvaya katılmak için Ordu iline gelen sporcular Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen açılış programı ardından Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından turnuvanın kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi sonucunda Türkiye-Moldova takımı ile eşleşirken, Bulgaristan ise Romanya ile eşleşti. 3 gün sürecek olan turnuvanın ilk karşılaşmaları Fatsa Şehir Stadı’nda, 3’üncülük ve 4’üncülük maçı Ünye Şehir Stadı’nda, final maçı ise Altınordu ilçesinde bulunan 19 Eylül Stadı’nda gerçekleştirilecek.

“ORDU, SPORUN VE SPORCULARIN BİRLEŞME NOKTASI OLACAK”

Ordu’nun, sporun ve sporcuların birleşme noktası olacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Futbol elçileriyle spor gibi enternasyonal bir sahada çok güzel bir birlikteliği sergileyeceğiz. Ordu’muzun sporsever bir halkı var. Burada uluslararası bir sahada kardeşlik ve dostluğu perçinleyecek müsabakalar olacak. 4 ülkenin veteran sporcularını Ordu’muzda ağırlamanın gururu içerisindeyiz. Yaylalarımızda sporcuların kamp yapabileceği tesisleri ve futbol sahalarını oluşturuyoruz. Ordu dostluğun, sporun ve sporcuların birleşme noktası olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim