İŞ POTANSİYELİNE GÖRE İHTİYAÇ OLAN 7.NOTER ALTINORDU’DA HİZMET VERECEK

Ordu’nun Altınordu İlçesi Karşıyaka Mahallesi Av. Ahmet Göncü Sokak. Numara: 2, Daire: 1’de hizmet vermeye başlayan  7.Noter’e Mahmut Başkan noter olarak atandı.

Ordu 7. Noteri  Mahmut Başkan Ordu’ya ve Ordululara en iyi ve en hızlı hizmeti vermek için noteri açtıklarını belirterek 7. Noter’in açılma gerekliliğini anlattı. Başkan; “Ordu 7. Noterliği Ordu’da iş potansiyeline göre Adalet Bakanlığı tarafından açılması uygun görüldü. Özellikle de Karşıyaka,  Akyazı ve Durugöl Mahallesi’nde noter yoktu, öncelikle burada açılması için bir karar verildi ve biz de talipli olarak atamamız gerçekleştirildi, 10 Haziran itibariyle de faaliyete geçtik” dedi.

7.Noter olarak 3 personel ile çalışmalara başladıklarını hatırlatan Başkan; “hızlı şekilde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak için göreve başladık. Hepsi tecrübeli ve hızlı. Ayrıca bu işi yapabilecek kapasiteye sahipler. El birliği ile gelen tüm vatandaşlarımızı bekletmeden, seri bir şekilde işlerini görmek üzere çalışıyoruz. İnşallah Orduluları noterliğimize bekliyoruz” dedi.   Haber: Berrin KESKİN

Editör: TE Bilişim