Çikolata Atölyesi’nde yapılan incelemeye Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Ordu Jandarma Garnizon Komutanı Albay Tolunay Başer, Askerlik Şube Başkanı Yarbay Ahmet Meydan, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, OTSO Başkanı Servet Şahin katıldı.

‘Yükümlülüğümüz Çikolata Projesi’ kapsamında ‘Ordu’dan Ordumuza Selam Olsun’ sloganıyla hükümlüler tarafından Çikolata Atölyesi’nde üretilecek olan 2 bin kutu çikolata Barış Pınarı Harekâtı’na katılan askerlere gönderilecek.

“BUNUN BELKİ MADDİ

YOK AMA GÖNÜL DEĞERİ ÇOK YÜKSEK”

Ordu’da üretilen 2 bin adet çikolatayı Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlere göndereceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; “Bugün burada çok anlamlı bir iş yapıyoruz. Ordu’da ürettiğimiz 2 bin adet çikolatayı Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlerimize göndereceğiz. Ordu’da fındıkla kakaoyu buluşturup dünyanın en iyi çikolatalarından birini yapmaya başladık. Bu çalışmalar ile kalkınmamıza da katkı sağlayacağız. Bugünkü çalışmamız ise tamamen sevgi köprüsünü içeriyor. Ordu’dan ordumuza sevgiler ve saygılarımızı gönderiyoruz. Şanlı ordumuzun orada muvaffak olmasını istiyoruz. Burada sattığımız çikolataların parasıyla da askerlerimize ayrıca destek olmak istiyoruz. Onların orada çok güçlü bir şekilde başlattığı ve dünyaya mesaj olarak sunduğu bu anlamlı harekete karınca kararınca destek olmak istiyoruz. Bunun belki maddi değeri yok ama gönül değeri çok yüksek. Denetimli serbestlik konusunda Adalet Bakanımızın ve Cumhuriyet Başsavcımızın oldukça önemli çalışmaları var. Bu projede katkıda bulanan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ORDU’DAN ORDUMUZA SLOGANIYLA BU PROJE DAHA BİR ANLAM KAZANDI”

Planlanan projenin en kısa süre içerisinde uygulamaya koyulacağını söyleyen Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş; “Bu projede üretilen çikolataları Barış Pınarı Harekâtını icra eden askerlerimize gönderilmesi fikri ortaya çıktı. Bakanlığımızca da uygun görülen bu projeyi inşallah kısa süre içerisinde uygulamaya koyacağız. Ordu’dan Ordumuza sloganıyla bu proje daha bir anlam kazandı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve bize bu konularda destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim