Avusturya’daki oyununda canlandırdığı karakterin kadınlara olan kötü davranışı yüzünden seyircilerden birinin kendisine saldırdığını belirten Aydın, “Bir vatandaş yanıma geldi oyunumu izlediğini söyledi ve bana o kişinin benim tarafından mı canlandırıldığını sordu bende evet dedim. Sonrasında bana yumruk salladı ve bana saldırdı. Daha sonrasında polis ekipleri geldi olayın büyümemesi için şikayetçi olmadım. Orada anladım ki o kişi bana değil benim canlandırdığım karaktere yumruk atmış” dedi.

BİR KAFA DA VİDEODA YEDİ

Ordu’ya ziyarete gelen Serkan Aydın Ordulu gazeteci Akın Çiçek’in Youtube kanalında video konuğu oldu. Çekimde başından geçen olayları anlatan Aydın’a gazeteci Akın Çiçek tarafından bir darbe geldi. Akın Çiçek “vatandaştan yumruk yedin benden de bir kafa ye tam olsun” diyerek şaka amaçlı Serkan Aydın ile kafa tokuşturdular.

BAŞARILARI ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Ordulu aktör Serkan Aydın, 8. Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri "Evlilik Düeti" Komedi Müzikal En İyi Erkek Oyuncu" ve 9. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi emek ve başarı ödülleri "PUKELEKA " Uluslararası Başarı ödülü almıştı.

ÖDÜL TÖRENİNDE SEYİRCİLERİ ŞOKA UĞRATTI

9. Uluslararası ödül törenine ödülünü almak için sahneye kostümle çıkıp şok ve şaşkınlık yarattı Aydın ödül törenin yaşananları anlatarak “Ödül töreninde salona rejiden girdim. Merdivenlerden yürüdüğümde seyircilerin ışığı yandı ve sahnen ışı söndü. Herkes bir anda birbirine bakmaya başlayıp ‘ne oluyor’ dediler. O sırada ben öksürerek tüm dikkati kendime çektim ve herkes bana dönüp korkulu gözler ile bakmaya başladı. Yürümeye devam ettim aşağıya kadar indim bütün ünlü oyuncular da performansı izlerken herkese ters ters bakıp sahneye çıktım seyircilerin ışığı alındı. Sahnenin lokal ışığı yandı herkes yine birbirine ne oluyor dercesine bakarken ben performansıma başladım. Sahnede performansımı tamamladım kimseden küçük bir çıt bile çıkmadı. Tabi ki performansım biter bitmez selamımı verdiğimde bunun bir performans olduğunu o zaman anladılar. Ödülü aldığımda da herkese teşekkür edip özellikle bu ödülü Avrupa’da bana saldıran kişi için alıyorum dedim” ifadelerini kullandı. Haber: Derya Kara

Editör: TE Bilişim