Tiyatrodan sinema gösterimlerine, konferanslardan konserlere birbirinden farklı içeriklerle düzenlenen mart ayı etkinlikleri Ordulu vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken birbirinden değerli isimler de Ordulularla bir araya geliyor.

Bu kapsamda birçok farklı etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi son olarak anne ve çocuk gelişimi eğitimi alanında kitaplar yazan, ulusal radyo ve TV kanallarında çocuk eğitimi programı hazırlayıp sunan Yazar Hatice Kübra Tongar’ı “İyileşen çocukluğun İyileşen Anneliğim” adlı konferans ile Ordulularla buluşturdu.

EBEVEYN VE ÇOCUK İLİŞKİLERİ KONUŞULDU

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan ve çok sayıda ebeveyn katıldı. İlginin yoğun olduğu “İyileşen Çocukluğun İyileşen Anneliğim” adlı konferansta, konuşmacı Yazar Hatice Kübra Tongar, anne, baba ve çocuk ilişkileri üzerine önemli bilgiler verdi. Anne, baba ve çocuk ilişkisi, çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenler gibi birçok konuda yaptığı araştırmalarını konuklarla paylaşan Tongar, verdiği bilgiler ve örneklerle katılımcıların bilgilenmesini sağladı.

GENEL SEKTERER İNAN: “KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Konferans sonrası bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, katılımları ve verdiği bilgiler dolayısıyla Yazar Hatice Kübra Tongar’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren ve düzenlenen konferansın konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Sekreter İnan, “Her anlamda toplumumuzu şekillendiren, toplumumuzun en küçük yapı taşı olan ailemiz bizi biz yapan en önemli etkendir. Ailenin mutlu olması her şeyi güzelleştirir. Daha doğrusu mutlu kadın, mutlu anne topluma can verir. ‘İyileşen çocukluğum ve iyileşen anneliğim’ diyerek bizlere aktardığı değerli bilgiler için Yazar Hatice Kübra Tongar’a ve programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kültür faaliyetlerinin arkasındaki en önemli güç olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenlenen konferans, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan tarafından Yazar Hatice Kübra Tongar’a çiçek takdim edilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim