Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyeleri Ankara’ya gitti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret eden Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerine Etik ve Haksız Rekabet Kurulu Başkanları da eşlik etti.

Tören, Ordu’dan Ankara’ya giderek Anıtkabir’i ziyaret eden heyetin Atatürk'ün mozolesine çelenk sunmasıyla başladı.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş eşliğindeki tören heyeti Aslanlı Yol’dan ilerleyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu. Heyet çelenk sunumunun ardından Kurtuluş Savaşı şehitleri ve Başkomutan M. Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu.

Heyet Anıtkabir’de son olarak Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

OSMMMO BAŞKANI BAŞ, ANTIKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADI

OSMMMO Başkanı Bahadır Baş burada Antıkabir özel defterini imzaladı. Baş, Anı Defterine Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına görüşlerini dile getirdi.

Baş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, İlelebet payidar olacak dediğin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılında senin yolundan ilerleyen bir Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve oda üyeleri olarak huzurunda olmanın gururu ve onurunu yaşıyoruz.

“Siyasal, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa gelen zaferler devamlı olmaz, az zamanda söner “ sözlerinde ifade ettiğiniz gerçeğin farkında olarak, biz muhasebeciler 82 milyonluk sorumluluğumuzu taşıyarak ülke ekonomisine hizmet ediyoruz. Dünya devletleri ile yarışan, teknoloji ihraç eden, taşıyan, büyük Türkiye Cumhuriyeti için yorulmadan çalışacağız. Cumhuriyetimizin laik, demokratik bir hukuk devleti olarak sonsuza kadar yaşaması için  elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimize bir kez daha söz veriyoruz. Huzurunda saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz”. 

Editör: TE Bilişim