Kurulduğu 10 Nisan 1945 tarihinden bugüne 177 yıldır mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz fedakârca görev yapan polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde Altınordu Belediyesi şehri ve hemşehrileri adına polis teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Altınordu Belediyesi ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile Polis Haftası kapsamında İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra kentteki tüm güvenlik noktalarını ziyaret ederek görevi başındaki polisler başta olmak üzere teşkilat mensuplarına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ekiplerin Polis Haftalarını kutlayan görevliler, Başkan Aşkın Tören’in selamlarını ve kutlama mesajını iletti.

BAŞKAN TÖREN “POLİSİMİZİN ŞANLI BİR MAZİSİ VAR”

10 Nisan Polis Haftasında düzenlenen etkinliklere bizzat iştirak ederek emniyet mensuplarının kuruluş yıldönümü mutluluğu ve heyecanına ortak olan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yaptığı açıklama ile ‘Polis Haftası’nı kutladı.

Emniyet teşkilatının mazisinin kahramanlıklarla dolu olduğunu dile getiren Başkan Tören, “Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakârca vazife yapmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum.

Şehrimiz başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olan kahraman polisimize şükranlarımı sunuyorum.

Vatan, millet, bayrak ve mukaddesat için canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, tüm polis teşkilatımıza sağlık esenlikler diliyorum” dedi. Haber Merkezi

Editör: TE Bilişim